a·sister (v; meervoud: sisters ♥)

       1) een vrouw, zuster.

       2) een assistent, een sister die anderen helpt.

Grapje, het is helemaal geen woord, maar mijn zelf aangenomen titel voor assistentschap. Met name op het gebied van websites maken, maar ook social media en andere computer gerelateerde problemen. Ahum; uitdagingen. Ook help ik je graag bij de eerste hordes van een eigen onderneming starten.

Ik ben al vanaf dat ik 12 was bezig geweest met websites maken. Ik vond het ook prachtig om plaatjes te bewerken en zo veel mogelijk leuke info te verzamelen over een bepaald onderwerp. In die tijd draaide het om mijn favoriete series, acteurs/artiesten of films.

Inmiddels heb ik mijn interesses wat uitgebreid, onder andere naar collega-ondernemers. Ik vind het supertof om een mooie website neer te zetten voor iemand. Ik ben zelf begonnen met www.LiesbethBargerbos.nl, de website voor mijn eigen onderneming Vrouwenzaken.
Ook daar ben ik bezig met een vorm van assisteren, maar dan noem ik het faciliteren. Bij Vrouwenzaken gaat het om het proces van Persoonlijke Ontwikkeling, bij A·Sister meer om het zakelijke.

A·Sister is er voor iedereen die een droom werkelijkheid wil maken.

Contact

Je mag mij mailen, appen of bellen:

✆ 0652691020
✉ L.BARGERBOS@GMAIL.COM

Gewoon eens samen thee drinken? Ook leuk!