Aanbod

WordPress Website:

Wil je voor jezelf beginnen, en heb je een website nodig voor je bedrijf? Of wil je misschien een webshop starten, een online portfolio maken of een blog schrijven?! Ik help je met het technische gedeelte hier van, zodat jij je hier niet mee bezig hoeft te houden. Je hoeft slechts de content aan te leveren en je wensen met mij te bespreken, dan zet ik iets moois voor je op.

Aansluitend assisteer ik naar wens ook jouw leerproces zodat je zelf ook de basics snapt om je pagina’s te kunnen onderhouden, zonder dat je daar voor altijd van iemand anders van afhankelijk zal zijn!

Logo en Huisstijl:

Ik help je graag een mooi logo en/of huisstijl ontwikkelen zodat jij je straks goed kunt presenteren op je website, social media, je offertes en facturen en bijvoorbeeld visitekaartjes! Ik ben geen grafisch designer, maar ik kan al heel snel een simpel, basic iets neerzetten voor een aantrekkelijke prijs. Dan kan je snel van start!

Opstarten Onderneming:

Naast alle leuke dingen als website, visitekaartjes, Instagram ed. Komt er bij het opstarten van een onderneming nog meer kijken natuurlijk. Denk aan de KvK, Belastingdienst, Privacywet en noem maar op. Ik heb dit allemaal al eens gedaan, en help je graag door overzicht te creëren en tips te geven.