Aanbod

Hosting & Domein

Je website moet natuurlijk wel online staan! Hiervoor heb je een hostingpakket nodig en een domeinnaam. Ik heb verschillende pakketten beschikbaar, van basic hosting tot aan een totaalpakket waarbij ook je domeinnaam bij mij wordt ondergebracht. Daarbij bied ik ook onderhoud. Zo regel ik alles voor je, zodat jij er geen stress van hebt. 

Vanaf 15,- per maand

WordPress Website

Wil je voor jezelf beginnen, en heb je een website nodig voor je bedrijf? Of wil je misschien een webshop starten, een online portfolio maken of een blog schrijven?! Ik maak voor jou een prachtige website waar je trots op kunt zijn! Jij hoeft slechts de content aan te leveren en je wensen met mij te bespreken, dan zet ik iets moois voor je neer.

Vanaf 750,-

Opfrisbeurt

Je hebt al een website maar deze is toe aan een opknapbeurt! Ik regel het graag voor je. Ik zal alles nalopen, zowel de inhoud en de uitstraling als het technische gedeelte. 

Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat je nodigt hebt en wat ik voor je kan betekenen.

Vanaf 250,-

Social Media

Hulp nodig met het opzetten, bijhouden of vullen van je Social Media? Ik help je graag!
Ik kan je helpen bepaalde kanalen op te zetten, posts voor je te ontwerpen maar ook een programma in te richten waarbij je op 3 kanalen (of meer) tegelijk kunt posten, geheel geautomatiseerd!

Vanaf €300,- 


Alle pakketten

Basic

Hosting of Onderhoud

€15,- p/m

Compleet

Alles op 1 plek!
Domein, hosting & onderhoud

€25,- p/m

+ Kosten domeinnaam*

Plus

Hosting & Onderhoud

€25,- p/m

*Kosten voor een domeinnaam variëren afhankelijk van de extensie (.com, .nl, .nu .online)

WordPress Website

De kosten voor een website zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, denk bijvoorbeeld aan een webshop, portfolio, blog en dat soort dingen. Ik maak graag een offerte op maat, specifiek voor jouw project.

Je hebt al een simpele WordPress website vanaf €750,- 

Opfrisbeurt

Even een frisse wind door de website? Ik help je graag! Een volledige opknapbeurt van je website, zowel de voorkant als achterkant voor €250,-

Huisstijl & Drukwerk

Ik help je graag een huisstijl ontwikkelen zodat jij je straks goed kunt presenteren op je website, social media, je offertes en facturen en bijvoorbeeld visitekaartjes. Ik ontwikkel snel een simpel, basic iets voor een aantrekkelijke prijs. Dan kan je snel van start!

De kosten voor het ontwikkelen van een huisstijl zijn helemaal afhankelijk van wat je wil! Heb je alleen een logo nodig? Mag ik je helpen met de hele opzet van je marketingmateriaal? Wil je ook een website?

Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken, dan kan ik een mooie offerte voor je maken!

Advies en Coaching

Naast alle leuke dingen als de website, visitekaartjes, Instagram ed. komt er bij het opstarten van een onderneming nog meer kijken natuurlijk. Denk aan de KvK, Belastingdienst, Privacywet en noem maar op. Ik heb dit allemaal al eens gedaan, en help je graag door overzicht te creëren en tips te geven. Ik geef je adviezen, tips en kan je coachen op het moment dat je toch nog tegen dingen aanloopt.

Contact

Je mag mij mailen, appen of bellen:

✆ 0652691020
✉ L.BARGERBOS@GMAIL.COM